Provoni një Abonim Freelancer

Projektuar për të maksimizuar suksesin dhe fitimet tuaja si freelancer! Kurseni deri në 20% në planet vjetore. Ndryshoni planet në çdo kohë, sipas kushteve shihni Pyetjet e Shpeshta (FAQ).

Plan Mujor
Plan Vjetor
Çmimet shfaqen nё EUR.
Përfitimet kërkojnë plan Abonimi dhe kushte të tjera që të mund t'i përdorni.
** Në projekte të caktuara mund të dërgojnë oferta vetëm profesionistët freelancer me eksperiencë, të cilët kanë treguar se mund të fitojnë shumë projekte.

FAQet

Përse më nevojitet përmirësimi?

Keni më shumë mundësi fitimi dhe kursimi si anëtar Bazë, Plus, Profesional ose Premier. Dërgoni oferta në më shumë projekte, shtoni më shumë aftësi, dhe kurseni tek përmirësimet e listimit të projektit!

Mund ta ndryshoj planin?

Sigurisht! Rrisni nivelin e abonimit tuaj në çdo kohë për të marrë përfitime shtesë menjëherë. Njëkohësisht, ju mund ta ulni nivelin e abonimit tuaj dhe të vazhdoni të merrni përfitimet nga niveli ekzistues i anbonimit tuaj derisa ai të skadojë, përpara se të kaloni në një nivel më të ulët.

Çfarë është Programi pёr Freelancer tё Zgjedhur?

Merrni Akses Ekskluziv tek Projektet më të Mira me Programin pёr Freelancer tё Zgjedhur. Lexoni më shumë

Mund të anuloj anëtarësimin?

Po, mund ta anuloni abonimin tuaj nё çdo kohё pa tarifa shtesё.

Ju duhet më shumë ndihmë?

Mund ti referoheni Freelancer.com Memberships artikuj për më shumë informacion.