Logo Freelancer
Si Funksionon
Shfletoni Punët
Identifikohuni
Regjistrohuni
Postoni një Projekt
Shtëpi
Freelancer-a
SK813

Fitness Band Design

Fitness Band Design

Avatari i Përdoruesit
Mst Sumiya K.
@SK813
4,9 (18 përshtypje)
6,5
Avatari i Përdoruesit
Mst Sumiya K.
@SK813
4,9 (18 përshtypje)
6,5
1526281-fitness-band.jpg1526281-fitness-band.jpg4x3-1526281-fitness-band.png4x3-1526281-fitness-band.png
I'm a professional graphic designer, and here's my winning entry for a contest requiring a fitness band design! I made sure that it's ergonomic and aesthetically pleasing. If you wish to see more of my works, check out my profile!

Ju pëlqen çfarë shikoni?

Avatari i Përdoruesit
Mst Sumiya K.
@SK813
4,9 (18 përshtypje)
6,5
Avatari i Përdoruesit
Mst Sumiya K.
@SK813
4,9 (18 përshtypje)
6,5
Punësoni Mst Sumiya K.
Kopjimi në tabelë dështoi,Ju lutem rifreskoni këtë faqe për të ndryshuar lejen tuaj.
U kopjua në tabelë
photoshop
graphic design
product design
adobe photoshop
adobe illustrator
10 qer 2021
Mst Sumiya K.
@SK813
4,9 (18 përshtypje)
6,5
Mst Sumiya K.
@SK813
4,9 (18 përshtypje)
6,5
Punësoni
Logo Freelancer
Albania / Shqip
Ndihma & Mbështetja
Profesionist Freelancer
Kategoritë
Projekte
Konkurse
Profesionistë Freelancer
Sipërmarrje
Programi Freelancer i Zgjedhur
Administrimi i Projektit
Punë Lokale
Foto në Çdovend
Ekspozitë
API për Zhvilluesit
Verifikohuni
Rreth
Rreth nesh
Si Funksionon
Siguria
Investitori
Harta e sajtit
Kuotime
Lajme
Kushtet
Rregullorja e Privatësisë
Kushtet e Përdorimit
Rregullorja e Privatësisë
Kodi i Sjelljes
Tarifat dhe Çmimet
Aplikacione
Logja e Apple App Store
Logo Google Play
Kopjimi në tabelë dështoi,Ju lutem rifreskoni këtë faqe për të ndryshuar lejen tuaj.
U kopjua në tabelë
Përdorues të Regjistruar Numri i Punëve të Postuara
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2021 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
There is no internet connection