Logo Freelancer
Si Funksionon
Shfletoni Punët
Identifikohuni
Regjistrohuni
Postoni një Projekt
Shtëpi
Freelancer-a
alejandrouseche

Bike Light Design

Bike Light Design

Avatari i Përdoruesit
David U.
@alejandrouseche
4,9 (6 përshtypje)
5,5
Avatari i Përdoruesit
David U.
@alejandrouseche
4,9 (6 përshtypje)
5,5
1557629-3d-bike-light.jpg1557629-3d-bike-light.jpg
Here's is my entry for a bike design contest, I hope you like it! I designed the complete bike but focused the renders on the lights. I chose the color black to produce an elegant and sleek design.

Ju pëlqen çfarë shikoni?

Avatari i Përdoruesit
David U.
@alejandrouseche
4,9 (6 përshtypje)
5,5
Avatari i Përdoruesit
David U.
@alejandrouseche
4,9 (6 përshtypje)
5,5
Punësoni David U.
Kopjimi në tabelë dështoi,Ju lutem rifreskoni këtë faqe për të ndryshuar lejen tuaj.
U kopjua në tabelë
3d rendering
product design
design
3d modelling
unity 3d
3ds max
bicycle
bike design
10 qer 2021
David U.
@alejandrouseche
4,9 (6 përshtypje)
5,5
David U.
@alejandrouseche
4,9 (6 përshtypje)
5,5
Punësoni
Logo Freelancer
Albania / Shqip
Ndihma & Mbështetja
Profesionist Freelancer
Kategoritë
Projekte
Konkurse
Profesionistë Freelancer
Sipërmarrje
Programi Freelancer i Zgjedhur
Administrimi i Projektit
Punë Lokale
Foto në Çdovend
Ekspozitë
API për Zhvilluesit
Verifikohuni
Rreth
Rreth nesh
Si Funksionon
Siguria
Investitori
Harta e sajtit
Kuotime
Lajme
Kushtet
Rregullorja e Privatësisë
Kushtet e Përdorimit
Rregullorja e Privatësisë
Kodi i Sjelljes
Tarifat dhe Çmimet
Aplikacione
Logja e Apple App Store
Logo Google Play
Kopjimi në tabelë dështoi,Ju lutem rifreskoni këtë faqe për të ndryshuar lejen tuaj.
U kopjua në tabelë
Përdorues të Regjistruar Numri i Punëve të Postuara
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2021 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
There is no internet connection