Logo Freelancer
Si Funksionon
Shfletoni Punët
Identifikohuni
Regjistrohuni
Postoni një Projekt
Shtëpi
Freelancer-a
Asadjaved1

Label Design for MAGIC2U

Label Design for MAGIC2U

Avatari i Përdoruesit
Asad J.
@Asadjaved1
5,0 (8 përshtypje)
4,8
Avatari i Përdoruesit
Asad J.
@Asadjaved1
5,0 (8 përshtypje)
4,8
4x3-1734061-hair-products.png4x3-1734061-hair-products.png
The client needed an elegant and eye-catching label design. They wanted the design to make potential customers want to pick up, look and smell the product when they see it.

Ju pëlqen çfarë shikoni?

Avatari i Përdoruesit
Asad J.
@Asadjaved1
5,0 (8 përshtypje)
4,8
Avatari i Përdoruesit
Asad J.
@Asadjaved1
5,0 (8 përshtypje)
4,8
Punësoni Asad J.
Kopjimi në tabelë dështoi,Ju lutem rifreskoni këtë faqe për të ndryshuar lejen tuaj.
U kopjua në tabelë
photoshop
graphic design
3d design
label design
adobe photoshop
lifestyle
black
men
cosmetics & beauty
10 qer 2021
Asad J.
@Asadjaved1
5,0 (8 përshtypje)
4,8
Asad J.
@Asadjaved1
5,0 (8 përshtypje)
4,8
Punësoni
Logo Freelancer
Albania / Shqip
Ndihma & Mbështetja
Profesionist Freelancer
Kategoritë
Projekte
Konkurse
Profesionistë Freelancer
Sipërmarrje
Programi Freelancer i Zgjedhur
Administrimi i Projektit
Punë Lokale
Foto në Çdovend
Ekspozitë
API për Zhvilluesit
Verifikohuni
Rreth
Rreth nesh
Si Funksionon
Siguria
Investitori
Harta e sajtit
Kuotime
Lajme
Kushtet
Rregullorja e Privatësisë
Kushtet e Përdorimit
Rregullorja e Privatësisë
Kodi i Sjelljes
Tarifat dhe Çmimet
Aplikacione
Logja e Apple App Store
Logo Google Play
Kopjimi në tabelë dështoi,Ju lutem rifreskoni këtë faqe për të ndryshuar lejen tuaj.
U kopjua në tabelë
Përdorues të Regjistruar Numri i Punëve të Postuara
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2021 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
There is no internet connection