Logo Freelancer
Si Funksionon
Shfletoni Punët
Identifikohuni
Regjistrohuni
Postoni një Projekt
Shtëpi
Freelancer-a
kjdhaneesh

Organic Tea | Package Design

Organic Tea | Package Design

Avatari i Përdoruesit
Dhaneesh K.
@kjdhaneesh
4,9 (22 përshtypje)
6,1
Avatari i Përdoruesit
Dhaneesh K.
@kjdhaneesh
4,9 (22 përshtypje)
6,1
1760879-organictea.png1760879-organictea.png
The contest holder required a design for lifestyle organic and healthy tea in in round paper tin. This is my winning entry for that contest. I hope you like it!

Ju pëlqen çfarë shikoni?

Avatari i Përdoruesit
Dhaneesh K.
@kjdhaneesh
4,9 (22 përshtypje)
6,1
Avatari i Përdoruesit
Dhaneesh K.
@kjdhaneesh
4,9 (22 përshtypje)
6,1
Punësoni Dhaneesh K.
Kopjimi në tabelë dështoi,Ju lutem rifreskoni këtë faqe për të ndryshuar lejen tuaj.
U kopjua në tabelë
covers & packaging
package design
adobe photoshop
adobe illustrator
tea
food & drink
10 qer 2021
Dhaneesh K.
@kjdhaneesh
4,9 (22 përshtypje)
6,1
Dhaneesh K.
@kjdhaneesh
4,9 (22 përshtypje)
6,1
Punësoni
Logo Freelancer
Albania / Shqip
Ndihma & Mbështetja
Profesionist Freelancer
Kategoritë
Projekte
Konkurse
Profesionistë Freelancer
Sipërmarrje
Programi Freelancer i Zgjedhur
Administrimi i Projektit
Punë Lokale
Foto në Çdovend
Ekspozitë
API për Zhvilluesit
Verifikohuni
Rreth
Rreth nesh
Si Funksionon
Siguria
Investitori
Harta e sajtit
Kuotime
Lajme
Kushtet
Rregullorja e Privatësisë
Kushtet e Përdorimit
Rregullorja e Privatësisë
Kodi i Sjelljes
Tarifat dhe Çmimet
Aplikacione
Logja e Apple App Store
Logo Google Play
Kopjimi në tabelë dështoi,Ju lutem rifreskoni këtë faqe për të ndryshuar lejen tuaj.
U kopjua në tabelë
Përdorues të Regjistruar Numri i Punëve të Postuara
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2021 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
There is no internet connection