Mirё se u rikthyet !

Pёrshkruani projektin tuaj mё poshtё. Kemi mbi 25.1 milionё profesionistё tё gatshёm pёr të kryer punën tuaj!

Profesionisti Freelancer Po Ngarkohet...

Kurseni kohë dhe përmirësoni përvojën duke lidhur llogarinë tuaj në Facebook.

Lidhuni me Facebook

Postimi i Projektit është falas!

Provojeni që sot!

 • Merrni oferta nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash.
 • Shihni profilet dhe reagimet e profesionistëve freelancer, pastaj bisedoni në çat menjëherë me ta.
 • Me një komision vetëm 3%*, profesionisti juaj i preferuar freelancer mund të fillojë të punojë për ju që sot.
 • Paguani profesionistin freelancer kur tё jeni 100% tё kёnaqur.

* Aplikohen tarifa minimale.

 1. Çfarë lloj pune ju duhet të kryeni?
  1. Pse nuk krijoni një Konkurs Projektimi?

   Merrni rezultatin e përkryer ose ju garantojmë kthimin e parave! Krijoni njё konkurs, shqyrtoni qindra kandidatura dhe paguani për atë që ju pëlqen më shumë.

 2. Për çfarë është projekti juaj?
 3. Na tregoni pak më shumë rreth projektit tuaj.
  1. Aftësitë e Sugjeruara (shtoni edhe 5)
  2. Paralajmërim për "Përshtypjet" e projekteve.

   Projektet për të marrë përshtypje të rreme apo mashtruese janë të ndaluara rreptësisht dhe shkelin Kushtet e Përdorimit. Postimi i projekteve të tilla do të shkaktojë pezullimin ose mbylljen e llogarisë suaj.

  3. Kujdes! Craigslist, Inc.ka njoftuar se disa përdorues mund të nxisin përdorues të tjerë që të shkelin rregullat e CraiglistKushtet e Përdorimit. Ky mesazh po shfaqet në bazë të një liste fjalësh kyçe që Craigslist na ka siguruar. Ju lutemi sigurohuni që nuk po shkelni kushtet e përdorimit të Craigslist.

 4. Çfarë buxheti keni parashikuar?
  1. EUR
  2. EUR
 5. Përfitoni maksimumin nga projekti juaj! (me dëshirë)

  Paketa e Suksesit (Kurseni 51%!)

  Ne u kujdesëm që kjo paketë e personalizuar të tërheqë profesionistët më të mirë freelancer në projektin tuaj. Bёjeni punёn tuaj mё tё dukshme, merrni përgjigje më të shpejtë brenda 24 orësh pas postimit, dhe përdorni shërbimin e rekrutimit, me pjesëmarrjen tonë aktive, për të siguruar që të merrni rezultatet më të mira nga projekti juaj.
  31.20

  Normë Suksesi 250% më e Lartë!

  Shërbimi i rekrutimit, me pjesëmarrjen tonë aktive, ju siguron që të merrni rezultatet më të mira nga projekti juaj. Rekrutuesit tanë i shqyrtojnë personalisht propozimet tuaja, duke ju kursyer kohë kur kërkoni profesionistë freelancer. Ne lejoni t'ju gjejmë personin e duhur për këtë punë.
  26.00
  Dëshiroj që projekti im të shënohet si projekt urgjent. Merrni një përgjigje më të shpejtë nga profesionistët freelancer për të filluar projektin tuaj brenda 24 orësh!
  9.00
  Dëshiroj të fsheh informacionet e projektit nga motorrët e kërkimit dhe përdoruesit që nuk janë të identifikuar. Ky opsion rekomandohet për projekte ku privatësia është kusht.
  19.00
  Dëshiroj që të gjitha ofertat të vulosen në mënyrë që profesionistët freelancer të mos mund të shohin ofertat e të tjerëve, duke çuar në propozime më të sakta, më cilësore.
  9.00
  Ky projekt është për punësim me kohë të plotë ose me komision (p.sh. Shitje) dhe do të kurseni para nëse keni punë të vazhdueshme. Tarifat do të faturohen vetëm nëse vlera e projektit e kalon 5000$ USD.
  181.00
  Profesionistëve freelancer do t'u kërkohet të nënshkruajnë Marrëveshjen e Ruajtjes së Sekretit kur të punojnë në projektin tuaj. Profesionistët freelancer bien dakort të ruajnë fshehtësinë e informacionit të diskutuar me anë të mesazheve private dhe skedarëve.
  27.00

Duke klikuar 'Postoni Projektin Tani', ju deklaroni se i keni lexuar dhe i pranoni Kushtet e Përdorimit dhe Rregulloren e Privatësisë