$40
për orë!

Bëje idenë realitet.

Me stafin tonë të bashkëpilotëve™ teknikë mund të fokusohesh te biznesi yt, ndërkohë që kujdesemi për projektin tënd. Na trego çfarë dëshiron të ndërtosh dhe puno me bashkëpilotët™ tanë teknikë për ta bërë idenë tënde realitet.Me stafin tonë të bashkëpilotëve™ teknikë mund të fokusohesh te biznesi yt, ndërkohë që kujdesemi për projektin tënd.
Siç përdoret nga

Merrni konsultën tuaj falas 15-minutëshe tani!

Një nga bashkëpilotët™ tanë teknikë do të të kontaktojë për të organizuar një video konferencë ose një telefonatë.
Duke dorëzuar këtë formular, ti pranon Kushtet e përgjithshme dhe Politikën e privatësisë.
Imazhi i formularit të konsultimit
Kërkesa u dorëzua me sukses!

Mënyra më e thjeshtë për të ndërtuar produktin ose biznesin tënd

Bashkëpilotët™ tanë teknikë janë ekspertë të aftë teknikë dhe menaxherë projekti. Bashkëpilotët™ teknikë do ta sjellin në jetë vizionin tënd.
Ilustrimi i menaxherit të projektit

Ne jemi menaxheri yt i projektit

Kalo më shumë kohë me biznesin tënd dhe më pak kohë me menaxhimin e njerëzve. Ekipi ynë i certifikuar mund të krijojë një motor dërgimi duke zhvilluar shfaqje ditore, sprinte javore dhe duke ofruar përditësime të rregullta.
Ilustrimi i ndarjes së planit

Ne i ndajmë planet në detyra

Ne i ndajmë planet dhe specifikat në detyra, i fusim në sistemin e biletave, duke i dhënë përparësi aktiviteteve javore dhe duke vendosur afate kohore.
Ilustrimi i përkthyesit

Përkthyes teknik

Ktheji idetë në produkte. Ne punojmë me ty për të kuptuar idetë dhe për t'i përkthyer ato në specifika teknike.
Ilustrimi i ekipit më të mirë

Ne mbledhim ekipin më të mirë

Ne punojmë me ekipin tonë të rekrutuesve ekspertë për të gjetur punonjësit e pavarur të përsosur për projektin tënd.
Ilustrimi i sigurimit të cilësisë

Ne do të sigurojmë cilësi të jashtëzakonshme

Merr atë për të cilën pagove. Bashkëpilotët™ do të punojnë me ty për të kuptuar pritshmëritë e tua dhe për të vendosur një menaxhim cilësie në mënyrë të vazhduar.
Ilustrimi i marrjes së përditësimeve

Merr përditësime sa herë të dëshirosh

Mund të të telefonojmë në çdo kohë për të të dhënë një përditësim dhe për të të dhënë udhëzime - një herë në ditë, një herë në javë, pse për pagesë të planifikuara ose dërgesa specifike.

Si funksionon?

1. Ne i kthejmë idetë e tua në specifika teknike dhe detyra

Nuk e dallon API-në nga PHP-ja? Mos u shqetëso! Ekipi ynë do ta kthejë idenë tënde në specifika teknike, ndërkohë që të shpjegon procesin që të dish se çfarë po ndodh.

2. Ne menaxhojmë detyrat ditë pas dite

Duke përdorur teknikat e verifikuara të menaxhimit, ne do të ofrojmë përditësime të rregullta dhe komete në mënyrë që projekti yt të realizohet në kohë dhe brenda buxhetit.

3. Ne të përditësojmë rreth progresit dhe të sigurojmë kënaqësi

Ne do të dërgojmë raporte progresi dhe do të testojmë produktin final. Ti do të paguash punonjësin e pavarur vetëm kur të jesh i kënaqur.
Imazhi i mënyrës së funksionimit

Mos u vono, fillo sot me një bashkëpilot teknik™ pranë teje.

Mjaft e shtyve projektin që ke ëndërruar. Merr një bashkëpilot™ teknik dhe ktheje ëndrrën në realitet!
Imazhi i fillimit

Udhëzimet

Për gjithçka që dëshiron të dish rreth programit të bashkëpilotit™ teknik të Freelancer, shkarko udhëzuesin tënd gjithëpërfshirës FALAS këtu.
Imazhi i udhëzimeve
Po të lidhim me një bashkëpilot teknik aktiv
Faleminderit! Ne ju kemi dërguar me email një lidhje për të kërkuar kredinë tuaj falas.
Ndodhi një gabim gjatë dërgimit të email-it tuaj. Ju lutemi provoni përsëri.
Përdorues të regjistruar Punë të postuara
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Po ngarkohet shikimi paraprak
Leja u dha për Geolocation.
Seanca e hyrjes ka skaduar dhe ke dalë. Hyr sërish.