Le ta fillojmë atë ide biznesi!

Me Bashkëpunëtorin tonë Teknik™ nuk ke më nevojë për një bashkëthemelues teknik.
  1. Na trego rreth asaj që dëshiron të ndërtosh.

  2. Puno me punonjësit e pavarur më të mirë të përzgjedhur.

  3. Merrni Ko-pilotin tonë Teknik™ ndihmë në çdo hap.

Provoje tani, 30 minuta falas!

Fillo një konsultim falas nëpërmjet bisedës ose telefonit

Vetëm
€25
në orë

Stafi jonë i Ko-pilotëve Teknik™ do t'ju këshillojë se si të rrisni biznesin tuaj ose të filloni projektin tuaj, duke përfshirë afatet kohore dhe detyrimet falas.

Ose thjesht posto një projekt falas dhe lejo punonjësit e pavarur të japin oferta.

Duke dorëzuar këtë formular, ti pranon Kushtet e përgjithshme dhe Politikën e privatësisë.

Mënyra më e thjeshtë për të ndërtuar produktin dhe biznesin tënd

Puna me punonjësit e pavarur është e lehtë. Edhe nëse nuk ke aftësi teknike ose menaxhimi - ne jemi këtu për të të ndihmuar!

Likuiditet i Pakrahasueshëm

Do të të ndihmojmë të gjesh punonjësit e pavarur më të mirë

E përzgjedhur për ty nga Programi i parapëlqyer i punonjësve të pavarur, bazuar në kërkimet dhe buxhetin tënd.

Ikona e Cilësisë së Forcës së Punës

Na lejo të bëjmë punën e vështirë për ty

Ne do të ndihmojmë të koordinosh punonjësit e pavarur, të përgatitësh specifikimet teknike, të bësh testime dhe çdo gjë tjetër.

Ikona e sukses i projektit

Ne të sigurojmë që projekti yt do të jetë një sukses

Ne do t'i përgjigjemi pyetjeve teknike, do të dërgojmë raporte progresi dhe do të testojmë produktin final. Ti do ta paguash punonjësin e pavarur kur të jesh i kënaqur.

Fillo provën 30 minutëshe falas tani!

Siç shfaqet në

Tregu më i madh në botë i punonjësve të pavarur dhe me konkurim

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

56.6Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
20.9Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA

Projekt i cilësuar

"Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!"

Nëse kërkon të ndërtosh një faqe interneti, do të gjesh njerëz si Charchit për të të ndihmuar të plotësosh nevojat e tua nën mbikëqyrjen e bashkëpilotit tonë teknik™

Karta Freelancer
Screenshot i cilësuar i aplikacionit për tablet

Si funksionon

Ne do t'i bëjmë realitet ëndrrat dhe idetë e tua

Përditësimet rreth projektit tuaj direkt në postë
Ne gjejmë punonjësit e pavarur më të mirë për ty

Ne punojmë me ekipin më të mirë të rekrutuesve për të gjetur punonjësit e pavarur më të mirë për ty. Pastaj e ndajmë projektin tënd në detyra të realizueshme me të cilat punonjësit e pavarur mund të punojnë çdo javë.

Ne i kthejmë idetë e tua në specifikime teknike dhe detyra

Ne do të dërgojmë një raport në fillim të javës me punën që do të kryhet. Në fund të javës ne do të dërgojmë një raport të asaj që ndodhi gjatë javës.

Ne do të përditësojmë për ecurinë sa herë të dëshirosh

Ne mund të të telefonojmë në çdo kohë për të të përditësuar dhe për të marrë udhëzimet e tua - një herë në ditë, një herë në javë, ose pas pagesave të planifikuara apo dorëzimeve specifike.

Fillo provën 30 minutëshe falas tani!

Sa kushton?

Koha që harxhon për projektin është tërësisht në dorën tënde - mund të vendosim një limit javor ose një limit total. Mund të heqësh dorë kur të dëshirosh.

Çfarë merr
Ikona Ko-piloti po punon
Merrni një Ko-pilot Teknik™
Ikona Punëdhënësi duke punuar
Menaxho projektin tënd
Kostoja e Freelancer
Nga €9/orë Nga €9/orë
Ko-piloti Teknik™
€25/orë /
Konsultim projekti
FALAS /
Përmirësimi me rekrutues
FALAS €9.5
Marrëveshje NDA & IP
FALAS* €38

Çfarë mund të bëjë një bashkëpilot teknik™ Bëj për ty

Çfarëdo të dëshirosh. Ja disa ide:

Realizon intervista teknike

Për të gjetur punonjësit më të mirë të pavarur për ty

Bën telefonatë për fillimin e projektit

Duke siguruar fillimin e një projekti të mirë dhe një procesi të pastër

Përgatit specifikime dhe modele funksionale

Duke siguruar se të gjitha kërkesat e tua do të plotësohen

Organizon një plan pune dhe dërgon raporte të rregullta

Për të ulur rrezikun, qëndroni në pistë dhe mbahuni të informuar

Përgjigjet pyetjeve teknike

Duke shpjeguar konceptet e reja dhe të ndihmon të marrësh vendime

Testo projektin përfundimtar

Për të siguruar cilësinë dhe për të identifikuar përmirësimet e mundshme