Mbyllur

Create Supply Chain product (for seniors in London and permanent)

Ky projekt mori 4 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej£532 GBP.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
£250 - £750 GBP
Numri i Ofertave
4
Pёrshkrimi i Projektit

We looking for a permanent skilled profile for collaborate to a Supply Chain product for a client, the position it's permanent and in London.

The company it's of medium size.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online