Mbyllur

Help with Business Finance

Ky projekt mori 23 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej£25 GBP / hour.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
£18 - £36 GBP / hour
Numri i Ofertave
23
Pёrshkrimi i Projektit

Business Analyst for permanent project in London (medium size company)

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online