Mbyllur

Bulk SMS Server without GSM interface

Ky projekt mori 25 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej€178 EUR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€30 - €250 EUR
Numri i Ofertave
25
Pёrshkrimi i Projektit

Need bulk sms server :

- Need a app that can send sms using Android Phone conected to PC ( no SMS Getway / Interface ) - using a SIM

- Need to import from excel

- Export info with reports .

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online