Mbyllur

Read Description properly then make a bid if you agree.

Ky projekt mori 12 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$500 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$250 - $750 USD
Numri i Ofertave
12
Pёrshkrimi i Projektit

No

If your a developer then I need you to develop my game and I'll give you the 40% of my game income every month till the amount is paid with interest. and if your investor then same thing but you'll have to only invest money I'll provide my I'd proof and other details too. and I'll find developer for it. only bid if you agree. I have full business plan ready and payment will be made with interest.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online