Mbyllur

3 Part Animation Project

Projektin e ka fituar souravb për $225 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$100 - $225 USD
Numri i Ofertave
4
Pёrshkrimi i Projektit

3 Part Animation Project as per documentation provided

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online