Mbyllur

I need animator for my video starting and ending parts

Ky projekt mori 27 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$96 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $30 USD
Numri i Ofertave
27
Pёrshkrimi i Projektit

Hi.

I am planning to start a small online store so, I would like to have a like 3 more or less starting for the videos of products that I make and I would like to have a like 3 to 5 seconds ending part. These starting and ending parts are what you need to make and I need in total it will not be more than 10 seconds, it should be something less than that because people don't like long starting or ending. So, the shorter the better.

Show me your previous similar work and don't just through your portfolio rather show me only the videos that you are proud of. And based on your work I will have a discussion with you to see if you can do my work or not.

I can't offer high price because I am not living in a economy of USA :-)

Thanks for bidding.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online