Mbyllur

Mengkoreksi sebuah Tulisan

Ky projekt mori 1 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prejRp5555555 IDR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
Rp2500000 - Rp7500000 IDR
Numri i Ofertave
1
Pёrshkrimi i Projektit

pengoreksi

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online