Përfunduar

Check my CV

Ky projekt u përfundua me sukses nga Isra për €8 EUR për një ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€8 - €30 EUR
Përfunduar Për
1 ditё
Numri i Ofertave
24
Pёrshkrimi i Projektit

Hello, I'm looking for someone to check my CV for errors give me some advices and improve the English integrity.

Kryer nga:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online