Mbyllur

Content Writer Required

Ky projekt mori 44 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej€300 EUR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€250 - €750 EUR
Numri i Ofertave
44
Pёrshkrimi i Projektit

We are looking for an experienced article writer to help us create blog and articles for a couple of upcoming websites. The articles will cover a wide range of topics so all applicants to keep this in mind when submitting their proposals.

For further studies regarding the project, feel free to contact our manager directly on Skye pe at live:alexparker19500

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online