Mbyllur

Music freelancer for Greenville publication

Ky projekt mori 3 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$53 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $30 USD
Numri i Ofertave
3
Pёrshkrimi i Projektit

Mixer Magazine, a niche publication of The Daily Reflector, is looking for freelance writers. We are seeking to hire a monthly music columnist who is familiar with the Greenville music scene. He or she should pitch three or more stories each month and work with the editor to choose one to pursue for publication. The ideal candidate has a background in journalism or a related field and has written for other publications.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online