Mbyllur

Personal Statements

Projektin e ka fituar profkim për $35 SGD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$15 - $25 SGD
Numri i Ofertave
12
Pёrshkrimi i Projektit

I want a proficient freelancer who can create an impressive Personal Statement for Business and Finance undergraduate student applying for Masters in Finance and Accounting in the top universities.

I need a personal statement which would really stand out amongst applicants and should posses all the qualities expected by top business universities.

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online