Hapur

Redacción de contenidos

Ky projekt mbyllet pёr 5 ditё dhe ka një çmim oferte mesatare prej $63159 CLP.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$15000 - $125000 CLP
Numri i Ofertave
15
Pёrshkrimi i Projektit

Curso sobre la norma ISO 9001 llamado introducción a la noma a la SO9001

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online