Hapur

Rewrite some Articles for me

Ky projekt mbyllet pёr 5 ditё dhe ka një çmim oferte mesatare prej $41 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $30 USD
Numri i Ofertave
62
Pёrshkrimi i Projektit

I would like someone to help me write a background section (2-3 pages) on Breast Cancer in China. The writing should emphasize how prevalent breast cancer is in China and how bad it currently is and will be in the future followed by current diagnostic methods to help predict Cancer. The goal of the article is to show breast cancer is an issue in China and new tools for predicting breast cancer need to be created. Please cite where necessary.

If your style suits my needs, I am looking for a lot more help with the current project I am working on.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online