Mbyllur

Write a Report on EU Trade Policy

Projektin e ka fituar rohan24692 për €100 EUR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€30 - €250 EUR
Numri i Ofertave
18
Pёrshkrimi i Projektit

Hello

I have a 3000 word report about the European Union Trade Policy. It will be based off an article I will link at the bottom of the page. Please bring in other outside sources and simply include the link of that source. 12 font and times new roman if possible. I have also attached the requirements of the project. Ignore presentation part. Message for questions

U zgjodh:

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online