Mbyllur

Write some Pet Articles

Ky projekt mori 20 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$315 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$250 - $750 USD
Numri i Ofertave
20
Pёrshkrimi i Projektit

Write an 1000 word article on dogs for me. I will give you the title after I chose you. Job must be done within 24 hours.

NOTE. Only English Natural Speakers please.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online