Përfunduar

business plan creation

Ky projekt u përfundua me sukses nga reflectionwriter për$470 USD për 7 ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$250 - $750 USD
Përfunduar Për
7 ditё
Numri i Ofertave
31
Pёrshkrimi i Projektit

We need a mini business plan written for a number of projects, more specifically for a Drone technology company and a Nutraceutical company - no more than 8 pages per business plan

Kryer nga:

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online