Mbyllur

Do some data entry

Ky projekt mori 18 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej₱867 PHP.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
₱440 - ₱1200 PHP
Numri i Ofertave
18
Pёrshkrimi i Projektit

I need someone to submit some articles for me. I love to do researching and getting informations from in all source available.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online