Mbyllur

Feasibility Study for 50 bed private Hospital

Ky projekt mori 20 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$323 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Numri i Ofertave
20
Pёrshkrimi i Projektit

Hi bidder

i want a feasibility of a Hospital. Hospital will be build for dealing both Private patients as well as for charitable purposes. feasibility must include detail from construction to running a Hospital. feasibility must be headwise so it become easy to complete Hospital in steps by starting some departments early and some later. main theme of the Hospital is to cater General patients, Eye, ENT, Peaditrition, Gyne, Small surgery, and some other related departments.

please send sample with your PM and write HOSPITAL so that u show ur understanding of the work

happy bidding

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online