Hapur

Find me a Buyer

Ky projekt mbyllet pёr 4 ditё dhe ka një çmim oferte mesatare prej €1600 EUR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€1500 - €3000 EUR
Numri i Ofertave
1
Pёrshkrimi i Projektit

Hey there

I have a very exclusive product for sale which I NEED to sell in bulk quickly

I will give a large commission for each sale of the product

Hope to hear from you soon

Conor

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online