Mbyllur

Need Renko chart

Ky projekt mori 5 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej₹710 INR / hour.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
₹400 - ₹750 INR / hour
Numri i Ofertave
5
Pёrshkrimi i Projektit

Need Renko chart for amibroker application.

With Alerts,Popups and sound,Brick size as ATR %

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online