Mbyllur

Implement Shopping Cart/Payment Gateway ([url removed, login to view] MVC)

Ky projekt mori 46 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$98 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $100 USD
Numri i Ofertave
46
Pёrshkrimi i Projektit

Looking for someone to implement shopping cart and payment gateway to an existing [url removed, login to view] website. It could be paypal or stripe. Bid if you have any experience to do so. DO NOT BID IF YOU CAN'T IMPLEMENT THIS.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online