Mbyllur

Need signature input & camera input for capturing profile photo for a dotnet web application

Ky projekt mori 5 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej₹1340 INR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
₹600 - ₹1500 INR
Numri i Ofertave
5
Pёrshkrimi i Projektit

I'm using aspdotnetrunner (xlinesoft RAD application) for building web app. My form needs 1)ability to take client photo and save it in database (from tablet)

2) Signature form - for taking sign (using stylus as input)

Integrate these 2 in my existing dotnet web application.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online