Hapur

Make change to the shopify theme

Ky projekt mbyllet pёr 5 ditё dhe ka një çmim oferte mesatare prej $43 SGD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$12 - $30 SGD
Numri i Ofertave
25
Pёrshkrimi i Projektit

I have a website build on Shopify but I would like to make some minor change to the template so that I can have these features :

- Have different description to each variant

- Install some popup to either collect email or discount

- Cosmetic changes to make it looks more clean.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online