Content on economics

 • Statusi Mbyllur
 • Buxheti $10 - $30 USD
 • Numri i Ofertave 9

Përshkrimi i Projektit

The content should be of 5000-6000 words and correct citation should be there , only 15% plagiarism allowed. the content should be original.

Conclusion should be added in the end

topic: How is the economic reality of a start-up’s management team in a developing country different from one in a developed country?

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
U zgjodh:

Kërkoni të fitoni para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online