Mbyllur

Hire a Content Writer

Ky projekt mori 26 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$7642 ARS.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$4000 - $12000 ARS
Numri i Ofertave
26
Pёrshkrimi i Projektit

I am looking for a freelancer to help me with my project. The skill required is Content Writing. I am happy to pay a fixed priced and my budget is $4000 - $12000 ARS. I have not provided a detailed description and have not uploaded any files.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online