Hapur

Write 800 elearning courses (.doc format)

Ky projekt mbyllet për 1 ditë dhe ka një çmim oferte mesatare prej $7567 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$1500 - $3000 USD
Numri i Ofertave
10
Pёrshkrimi i Projektit

I need you to write some course content on word doc for a website. We are a Nationwide elearning provider and we are launching a new online training website here in the UK. We need to develop/source reputable content (text and video format) in order to develop over 1000 courses within 12 months. This project will be to work from a list of course titles, conduct relevant research and then write content for our team to convert into short elearning courses (30 minutes maximum). We want you to write the content for 800 of the 1000 courses.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online