Mbyllur

I would like to hire a Proposal/Bid Writer

Ky projekt mori 28 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$905 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$750 - $1500 USD
Numri i Ofertave
28
Pёrshkrimi i Projektit

We are going to design and build a business logic application (custom) which will allow company A to run business logistics and analysis using their business information and GIS (spatially enabled data). [url removed, login to view]

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online