Mbyllur

Get Data Entry Done

Projektin e ka fituar MarkSalib1511 për $32 SGD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 SGD
Numri i Ofertave
87
Pёrshkrimi i Projektit

Renaming 1500 products on the website.

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online