Hapur

Recorded message transcribe to text

Ky projekt mbyllet pёr 4 ditё dhe ka një çmim oferte mesatare prej $90 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Numri i Ofertave
80
Pёrshkrimi i Projektit

I have about an hour of voice recorded from a meeting i attended and would like this transcribed to text for content marketing.

This is simple but i want someone who can do it pretty accurately. Thanks.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online