Mbyllur

Korean Transcriptions

Ky projekt mori 14 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej€164 EUR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€30 - €250 EUR
Numri i Ofertave
14
Pёrshkrimi i Projektit

Madrid based tech company, we are looking for Korean natives for an online transcription job.

We require proficient knowledge of the language.

Flexible schedule.

If interested, our project managers will fill you in with more details.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online