Hapur

8266 Wireless RC Servo Controller With Limit Switches

Ky projekt mbyllet pёr 4 ditё dhe ka një çmim oferte mesatare prej $19 USD / hour.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$15 - $25 USD / hour
Numri i Ofertave
26
Pёrshkrimi i Projektit

For control of continuous rotation RC hobby servos with range of motion limit switches to automatically change direction with control via Android devices.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online