Përfunduar

Microchip PIC Bootloader

Ky projekt u përfundua me sukses nga chandra2sekhar për$3125 USD për 10 ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$250 - $750 USD
Përfunduar Për
10 ditё
Numri i Ofertave
7
Pёrshkrimi i Projektit

Redesign bootloader for PIC microcontroller

Kryer nga:

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online