Mbyllur

200 Business Emails from USA

Ky projekt mori 35 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej₹1343 INR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
₹600 - ₹1500 INR
Numri i Ofertave
35
Pёrshkrimi i Projektit

USA Business Email List

States: Any

Industry: Any

Company Size: Greater than 500

Titles: HR, Benefits Manager, Operations Head

Contacts per company: 3

Coloums needed in Excel:

1. Company

2. State

3. Contact Name

4. Title

5. Email address

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online