Data Entry

 • Statusi Hapur
 • Buxheti ₹1500 - ₹12500 INR
 • Numri i Ofertave 9

Përshkrimi i Projektit

I have some work, in an Excel spreadsheet.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online