Mbyllur

Data entry.

Ky projekt mori 32 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej£6 GBP / hour.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
£5 - £10 GBP / hour
Numri i Ofertave
32
Pёrshkrimi i Projektit

We have over 3500 404's listed in google webmaster tools. We need the correct page finding on our website and then a URL redirect written in admin to fix the problem with google. The 404 error then needs marking as fixed within webmaster tools.

This does not require any coding skill - full instructions will be given.

PLEASE NOTE: This does not require any programming skills, it is a simple process that anyone can do. I'm looking for cheap labour from the far east, so hourly rates of above £5 P/H will not be considered. I can get the work done locally for amounts over this.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online