Mbyllur

Fill in a Spreadsheet with Data

Ky projekt mori 42 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$98 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Numri i Ofertave
42
Pёrshkrimi i Projektit

I would will to Extract some soccer information from a website. I have an Excel template with the information i need. Find attached file for the template.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online