Mbyllur

Fill in a spreadsheet with data

Projekti u mbyll me njё buxhet prej ₹75000 - ₹150000 INR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
₹75000 - ₹150000 INR
Pёrshkrimi i Projektit

I need you to fill in a spreadsheet with data. Sheikhs initials misconstrue gunslinger

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online