Përfunduar

Get Data Entry Done

Ky projekt u përfundua me sukses nga imransgd101 për €71 EUR për një ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€30 - €250 EUR
Përfunduar Për
1 ditё
Numri i Ofertave
33
Pёrshkrimi i Projektit

I need you to fill in a spreadsheet with data. Adress data for 1559 firms worldwide including Country, City, Street, Postcode. All of the information need to be collected for the Headquarter of the specific firm. All of the information should be in English. An excel will be provided with the firm name. Exact Information can be e.g. found on the Imprint/Legal page of the firm website.

Kryer nga:

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online