Mbyllur

Lead generation for Digital Marketing company

Ky projekt mori 3 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$1094 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$750 - $1500 USD
Numri i Ofertave
3
Pёrshkrimi i Projektit

Hi Everyone

I am PARTHA PRATIM MEDHI.

I have an Institute on Data Management. Where I used to teach different types of word and excel data typing or correction projects and try to improve their typing speed also. I have 30+ candidates who has 30 wps typing speed and they are very well known about MS WORD and MS EXCEL. So , If you or your company want good quality data entry work , we can help you out. We also give importance on accuracy too.

Thanks

Partha Medhi (+91-9132102676)

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online