Përfunduar

RC School Building Design

Ky projekt u përfundua me sukses nga ProjetosTecnicos për$1400 HKD për 4 ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$80 - $1400 HKD
Përfunduar Për
4 ditё
Numri i Ofertave
7
Pёrshkrimi i Projektit

BS Code design

Reinforced concrete design for beam, slab, staircase, and Column

Kryer nga:

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online