Mbyllur

Very small project - copy and paste onto page

Projektin e ka fituar kalidas365 për $5 USD / hour.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$2 - $8 USD / hour
Numri i Ofertave
25
Pёrshkrimi i Projektit

I have a very small task which will only take few minutes, to copy information from one page and put it on another.

Budget is only $5 as its a very quick job, maybe 5-10 minutes max.

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online