Mbyllur

Do some data entry

Projekti u mbyll me njё buxhet prej $3000 - $5000 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$3000 - $5000 USD
Pёrshkrimi i Projektit

I have some work, in an Excel spreadsheet.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online